fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήττα με 3-0 από την Πολωνία για την Εθνική μας (pics)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ήττα με 3-0 από την Πολωνία για την Εθνική μας (pics)

Μετά την ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα, η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε και από την Πολωνία με 3-0, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας των αγώνων για τον Γ’ Όμιλο, των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (BNP Paribas World Team Cup) που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-0, 6-1) από τον Ντόμινικ Γιάκουμπ Μπούκαλα. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λαζαρίδης το “πάλεψε”, αλλά έχασε το πρώτο σετ 6-3, από τον Ταντέους Κρουζελίνσκι ισοφάρισε τα σετ 1-1, καθώς πήρε το 2ο με6-3, για να χάσει τελικά το 3ο με 6-1, και να ηττηθεί συνολικά με 2-1.

Στο διπλό, οι Γιώργος Λαζαρίδης και Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκαν από τους Καμίλ Φάμπισιακ και Πιότρ Γιαροζέφσκι με 2-0 σετ (6-1, 6-1) με τους Πολωνούς να καταλαμβάνουν την 1η θέση στον όμιλο.

Κόντρα στην Ιταλία για τις θέσεις 9-12:

Οι Έλληνες τενίστες αντιμετωπίζουν αύριο Σάββατο (25/3) τους Ιταλούς για τις θέσεις 9-12, με την ελπίδα να καλυτερεύσουν την 11η θέση που πήραν πέρυσι στην ίδια διοργάνωση.

Η Ιταλία αγωνίζεται με τους Αντόνιο Τσίπο, Μάριο Αλφρέντο Νασέλι, Αλμπέρτο Σάζα, Φραντσέσκο Φελίτσι, και πήρε την 3η θέση στο Β΄ όμιλο, με αντιπάλους τη Γερμανία και την Αυστρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ