fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρίτη ήττα για την “γαλανόλευκη” και θα παίξει για την 11η θέση

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρίτη ήττα για την “γαλανόλευκη” και θα παίξει για την 11η θέση

Στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία η Εθνική Ελλάδος με αμαξίδιο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την περσινή 11η θέση, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου «BNP Paribas World Team Cup», που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Ηττήθηκε με 2-1 από τους Ιταλούς, για τις θέσεις 9-12, παρά την αποχώρηση του αντιπάλου του Λαζαρίδη, του Αντόνιο Τσίπο.

Αν και δεν μπήκε καλά η ομάδα στους σημερινούς αγώνες καθώς ο Επαμεινώνδας Σταμάτης ηττήθηκε από τον Φραντσέσκο Φελίτσι, με 2-0 σετ (6-0, 6-0) και έκανε το 1-0 νίκες για τους «Ατζούρι».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λαζαρίδης κατάφερε εύκολα να ισοφαρίσει τις νίκες, καθώς ο αντίπαλός του Αντόνιο Τσίπο εγκατέλειψε, ενώ έχανε με 3-0 στο game.

Στο διπλό όμως οι Γιώργος Λαζαρίδης και Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος ηττήθηκαν με 2-0 σετ (6-0, 6-0) από τους Φραντσέσκο Φελίτσι και Έντγκαρ Αντρές Σκαλβίνι Λοτζάνο, με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1 και να διεκδικούν αύριο, τις θέσεις 9-10.

Αύριο με την Εσθονία για θέσεις 11-12:

Οι Έλληνες τενίστες αντιμετωπίζουν αύριο (Κυριακή, 26/3) τους Εσθονούς, για τις θέσεις 11-12, διεκδικώντας την ίδια με πέρυσι 11η θέση, στην ίδια διοργάνωση.

Η Εσθονία ηττήθηκε από τη Σλοβακία με 2-1 και αγωνίζεται για τις θέσεις αυτές. Αγωνίζεται με τους Ούρμο Βόογκλα, Γιάννο Κραάβ και Μάιτ Μάτας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ