ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πανελλήνιο δρόμου: Με 40 συμμετοχές και 13 σωματεία η διοργάνωση στο Σχοινιά

Πανελλήνιο δρόμου: Με 40 συμμετοχές και 13 σωματεία η διοργάνωση στο Σχοινιά

Πληθώρα συμμετοχών θα έχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά ποδηλασίας δρόμου, καθώς 40 αθλητές και αθλήτριες από 13 σωματεία θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση στο Σχοινιά, το διήμερο Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Οι 40 συμμετέχοντες, στις κατηγορίες C2, C3, C4, C5, T1, T2, H3 και Η4, θα αγωνιστούν στην ατομική χρονομέτρηση και στο δρόμο αντοχής.

Τα 13 σωματεία που μετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά Ποδηλασίας είναι: Α.Σ. Αετοί Αθήνας, Α.Σ. ΑμεΑ Αρίων, Α.Σ. ΑμεΑ «Ηρόδικος», Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ελληνικού-Αργυρούπολης ΑμεΑ «Ιππόκαμπος», Α.Σ. ΑμεΑ Ιωνάς, Α.Σ. ΑμεΑ Ιωνικός, Α.Σ. ΑμεΑ Καστελλάνοι, Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος, Α.Σ. ΑμεΑ Παναθηναϊκός, Α.Σ. ΑμεΑ Πήγασος Κυψέλης, Α.Σ. ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ, Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Τυρταίος» και Α.Σ. ΑμεΑ Φιλιξένος.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του περυσινού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Τυμπάκι της Κρήτης, θα είναι παρόντα και στο Πανελλήνιο «ραντεβού» του Σχοινιά, με στόχο να επαναλάβουν την περυσινή τους επιτυχία, αλλά και το νέο «αίμα» θα θελήσει να δώσει δυναμικό παρών.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.