fbpx

Στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το Final-4 της Α1 κατηγορίας

Στο Ναύπλιο θα διεξαχθεί το Final-4 της Α1 κατηγορίας

Στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου, το χρονικό διάστημα 20-21/5 θα διεξαχθεί το Final-4 του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, με τον ΟΣΕΚΑ να έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Οι συναντήσεις που είχαν ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ, Χάρης Περδίκης, ο Αντιπρόεδρος, Θανάσης Βίγλας, κι ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Χρήστος Καλούδης, με τον δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο, αλλά και τη διοίκηση του ΔΟΠΠΑΤ (Δημοτικού Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος), έδειξαν από την αρχή ότι θα υπάρξει συνεργασία, καθώς υπήρχε εξαιρετική διάθεση, από την πρώτη στιγμή.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον Θανάση Μελεούνη, μέλος του τεχνικού τιμ του Άτλαντα, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει το Final-4 στο Ναύπλιο, αλλά και στην Πρόεδρο Επαγγελματιών Τολού, Μάνια Δεβέα, για τη συνδρομή της στην προσπάθειά μας.

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα γίνει… πρωτεύουσα του μπάσκετ με αμαξίδιο, φιλοξενώντας τη μεγαλύτερη διοργάνωση και συνάμα τη γιορτή του χώρου. Σύντομα θα ανακοινωθούν παράλληλες δράσεις, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, γύρω από το επερχόμενο Final-4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ