ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

World Intercontinental Challenger: Στην 4η θέση ο Παπαδάκης στην Κροατία

World Intercontinental Challenger: Στην 4η θέση ο Παπαδάκης στην Κροατία

Με καλά πλασαρίσματα ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή η διοργάνωση του World Boccia Intercontinental Challenger- Zagreb 2023, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Κροατίας, έως την Κυριακή 2 Απριλίου, με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν μόνο στα ατομικά αγωνίσματα.

Ο μόνος που αγωνιζόταν την Πέμπτη (30/3) ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός βάθρου, καθώς δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό και στον αγώνα για την 3η θέση ηττήθηκε.

Στην BC2 των ανδρών (16 συνολικά συμμετοχές), ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε σήμερα στον ημιτελικό με τον Γάλλο Φαϊκάλ Μπεγκενί, για μια θέση στον τελικό, αλλά ηττήθηκε με 9-3 με τον Γάλλο να στέφεται νικητής στην κατηγορία, καθώς επικράτησε στην παράταση του Βρετανού με Γουίλ Χιπγουελ (κ.α. 3-3).

Ο Αλέξανδρος Παπαδάκης στον αγώνα για την 3η θέση, ηττήθηκε από τον Ισραηλινό Ναντάβ Λεβί με 4-0 και κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.