fbpx

Πανελλήνιο Α/Γ: Πρωταθλήτρια η Κλειώ Θεσσαλονίκης

Πανελλήνιο Α/Γ: Πρωταθλήτρια η Κλειώ Θεσσαλονίκης

Με την Κλειώ Θεσσαλονίκης να νικά τις αντιπάλους της και να κατακτά τον τίτλο σε γυναίκες και άνδρες, έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό ΕΑΚ Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Με την Κλειώ να περιμένει την αντίπαλό της, στον ημιτελικό των γυναικών ο Ήφαιστος επικράτησε του Πυρσού με 12-2 και πέρασε στον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Κλειώ με 10-0.

Στο αντίστοιχο πλάνο των ανδρών, ο ημιτελικός ήταν μεταξύ του Ήφαιστου και του Ιωνά, με τον Ιωνά να βγαίνει νικητής με 12-5 και να περνάει στον τελικό, όπου τον περίμενε η Κλειώ. Και στους άνδρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που επικράτησε με 15-7 και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η τελική κατάταξη:
Άνδρες: Κλειώ Θεσσαλονίκης, Ιωνάς, Ήφαιστος, Πυρσός
Γυναίκες: Κλειώ Θεσσαλονίκης, Ήφαιστος, Πυρσός

Μικρά-μικρά από το πρωτάθλημα

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος έδωσαν το «παρών» ο Α’ Αντιπρόεδρος της EOE και Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο Δήμαρχος Δήμου Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης Συκεών Δημήτρης Ακριτίδης.

Τις απονομές έκανε ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Στέφανος Φασιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος -Πρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Χρήστος Μήττας, ο προϊστάμενος υπηρεσιών της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης Κέντρου Εκπαίδευσης και αποκατάστασης Τυφλών Γιώργος Καρβέλας.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη με συν-διοργανωτή το Δήμο Νεάπολης Συκεών-Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης Συκεών και την υποστήριξη των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Στην επιτυχία τους συνέβαλλαν το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, η Ομάδα Δράσεων Αλληλεγγύης Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εθελοντές Διασώστες ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά-Κορδελιού-Ευόσμου, Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών και οι χορηγοί της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Βίκος, Υγεία, Κωτσόβολος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ