fbpx

Μάρτσιν Ολέκσι: «Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τα παρατήσω» (vid)

Μάρτσιν Ολέκσι: «Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τα παρατήσω» (vid)

Ο Μάρτσιν Ολέκσι μίλησε για το ατύχημά του αλλά και την πορεία του μέχρι την κατάκτηση του FIFA Puskas Award.

 Ο Ολέκσι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει υποστεί ακρωτηριασμό που κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για το γκολ της χρονιάς που κατά το παρελθόν έχουν πάρει μεγάλα ονόματα, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

«Δούλευα στο δρόμο για να διορθώσω μία τρύπα», είπε στη δεύτερη εκπομπή του Eurosport με τίτλο The Power of Sport. «Ένας ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέρασε πάνω από τα πόδια μου. Έχασα τις αισθήσεις μου στο ασθενοφόρο και όταν επανήλθα θυμάμαι να κοιτάζω προς τα κάτω και να λέω ότι το πόδι μου χάθηκε. Πέρασα ένα μήνα στο νοσοκομείο και η σύντροφός μου ήταν έγκυος εκείνη την εποχή και γι’αυτό ήξερα ότι δεν μπορούσα να τα παρατήσω, έπρεπε να παλέψω».

Από τα παιδικά του χρόνια είχε πάθος με το ποδόσφαιρο και υπήρξε τερματοφύλακας της Κορόνα Κοζούκοφ στην 4η κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος ωστόσο στο ποδόσφαιρο ΑμεΑ παίζει ως επιθετικός και ο 35χρονος εντυπωσίασε με το γκολ που πέτυχε τον περασμένο Νοέμβριο επικρατώντας του Ριτσάρλισον και του γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος στο Μουντιάλ απέναντι στην Σερβία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ