fbpx

Έτοιμη για τους διεθνείς αγώνες κόντρα στην Γερμανία η Εθνική ομάδα τυφλών

Έτοιμη για τους διεθνείς αγώνες κόντρα στην Γερμανία η Εθνική ομάδα τυφλών

Την Παρασκευή (21/4) και μια ημέρα αργότερα, το Σάββατο (22/4), στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Τυφλών Ελλάδος και Γερμανίας. Η έναρξη των αγώνων και τις δύο ημέρες θα είναι στις 17:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Μετά από πρόσκληση του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, η Εθνική Ομάδα Τυφλών Ποδοσφαίρου της χώρας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει τον πρώτο διεθνή αγώνα της, για το 2023 κόντρα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος.

Μετά το φιλικό με επαγγελματίες και μέλη του ΠΣΑΠΠ οι Έλληνες διεθνείς της Εθνικής ποδοσφαίρου τυφλών, καλούνται να αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα των Γερμανών, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, τον προσεχή Αύγουστο.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, η ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει στο IBSA Blind Football Intercontinental Cup 2023, στην Ινδία για τη συλλογή βαθμών στην Ranking List.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ