fbpx

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες των Εθνικών ομάδων τυφλών Ελλάδας-Γερμανίας

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες των Εθνικών ομάδων τυφλών Ελλάδας-Γερμανίας

Το Σάββατο (22/4) διεξήχθη το δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Τυφλών, Ελλάδος και Γερμανίας, με την παρουσία και σε αυτό το παιχνίδι, του Αναπληρωτή Γενικού Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Carsten Müller, που ήταν και ο εμπνευστής αυτής της δράσης.

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, αλλά πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια, οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη. Οι Έλληνες διεθνείς για να πάρουν τη ρεβάνς, του χθεσινού 1-0 και οι Γερμανοί για να κάνουν το “2 στα 2”.

Σχεδόν από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες έπαιξαν με 4 παίκτες εντός γηπέδου, καθώς κάποιοι τραυματισμοί (ευτυχώς όχι σοβαροί) των Γερμανών, δεν υπήρχε δυνατότητα να αντικατασταθούν. Σε μια κίνηση fair play ο Έλληνας προπονητής Πανίκος Στεφανίδης, απέσυρε έναν παίκτη από την ελληνική ομάδα, με τους Γερμανούς να εκτιμούν και να ευχαριστούν την ελληνική αποστολή.

Όπως και στο πρώτο έτσι και στο σημερινό δεύτερο παιχνίδι ένα γκολ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους Γερμανούς. Αυτή τη φορά το γκολ πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο 2’ του Β’ ημιχρόνου, ο Χασάν Κοπαράν, με τον Έλληνα τερματοφύλακα Χρήστο Εγγλέζο να στέκεται άτυχος, καθώς απόκρουσε, αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και μπήκε τελικά στα δίχτυα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε λίγο πριν την καταρρακτώδη βροχή, που έριξε, για σχεδόν μια ώρα στη Θεσσαλονίκη.

Διακύμανση:

Ελλάδα-Γερμανία 0-1

Σκόρερ: Χασάν Κοπαράν , στο 2’ του Β’ ημιχρόνου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ελλάδα (Πανίκος Στεφανίδης-οδηγός προπονητής Πασχάλης Αμπατζής):
Χρήστος Εγγλέζος (τερματοφύλακας), Στράτος Εγγλέζος, Στέφανος Εφραιμίδης, Παρασκευάς Αμπατζής, Θεόδωρος Σιώτας, Μπεζιάνι Αντριάνο, Δημήτρης Φεϊμόγλου, Δήμος Ζαχαρος, Δήμος Γκαγκουσλής.

Γερμανία (Μάρτιν Μάνια-οδηγός προπονητής Γιόνας Νταβίντ): Σεμπάστιαν Τέμελ. Γιόνας Τόρινγκ, Γιόνας Φούρμαν, Αλεξ Φάνγκμαν, Τέμε Κούτιχ, Νίκο Ρότερ, Αλι Πέκτας, Χασάν Κοπαράν, Νικ Λάιντεκε

Διαιτητές: Χασμπής-Σταφυλίδης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ