fbpx

ICSD: Στο No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης η Καλογεροπούλου – Στο Top-10 και ο Σαμαρτζίδης

ICSD: Στο No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης η Καλογεροπούλου – Στο Top-10 και ο Σαμαρτζίδης

Στο No. 2 της παγκόσμιας κατάταξης κωφών τενιστριών βρίσκεται η Βασιλική Καλογεροπούλου, σύμφωνα με τις τελευταίες λίστες που γνωστοποίησε η ICSD χθες Τετάρτη (26/4), γεγονός που επιβεβαιώνει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις τους τελευταίους μήνες.

Η Ελληνίδα τενίστρια συγκεντρώνει συνολικά 115 βαθμούς, τους οποίους έχει αποκτήσει από το φετινό French Deaf Open στη Χάβρη (40), από τους προπερυσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες κωφών στη Βραζιλία (40), από το προπερυσινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κρήτη (15), και από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αττάλεια της Τουρκίας το 2019 (20).

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται η Γερμανίδα Χέικε ΆλμπερχτΣρέντερ με 240 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση είναι η Τσι-Γουεν Λιν με 100 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη κατάταξη των ανδρών, ο Γρηγόρης Σαμαρτζίδης κατέχει το No. 10 της λίστας, έχοντας συγκομιδή 60 βαθμών, πραγματοποιώντας αισθητή άνοδο από την προηγούμενη ανανέωση της κατάταξης.

Πρώτος στον κόσμο είναι ο Τσέχος Γιάροσλβ Σμέντεκ με 385 βαθμούς, δεύτερος ανέρχεται ο Ούγγρος Γκαμπόρ Μάτε με 295 βαθμούς, ενώ στο No. 3 εδρεύει ο Ινδός Πρίτβι Σεκάρ με 200 βαθμούς.

Αναλυτικά η παγκόσμια κατάταξη της ICSD

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ