fbpx

Greek Para Open 2023: Αποχώρησε το ελληνικό δίδυμο λόγω τραυματισμού του Μουχθή

Greek Para Open 2023: Αποχώρησε το ελληνικό δίδυμο λόγω τραυματισμού του Μουχθή

Μια ενόχληση στον προσαγωγό του Μουχθή, στέρησε από το ελληνικό δίδυμο της κλάσης MD14, των Γιώργου Μουχθή και Μάριου Χατζηκυριάκου τη δυνατότητα να συνεχίσουν και να διεκδικήσουν τη διάκριση, στο “2ο ITTF Greek Para Open 2023”, στην Κεφαλονιά.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, από την Παρασκευή (28/4) διεξάγεται το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που ρίχνει την Κυριακή (30/4) την “αυλαία” του.

Ο Μουχθής είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το πρόβλημα επιδεινώθηκε στους αγώνες, στο Αργοστόλι. Λόγω του έντονου πόνου ακύρωσε και τη συμμετοχή του, στο τουρνουά της Σλοβενίας, που θα διεξαχθεί στο Λάσκο (9-13 Μάϊου). Θα απέχει μέχρι να γίνει αποκατάσταση του προβλήματος και θα συνεχίσει αν όλα πάνε καλά στο επόμενο τουρνουά με βάση το σχεδιασμό του, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελευθερία Νταουντάκη, από την Κεφαλονιά.

Οι δύο αγώνες που υπολείπονταν για τον 1ο όμιλο με το δίδυμο από το Καζακστάν και στη συνέχεια τη Μ. Βρετανία, καταχωρήθηκαν στους αντιπάλους με 3-0, άνευ αγώνα.

Μετά την αποχώρηση του Μουχθή από το τουρνουά της Κεφαλονιάς, ο ίδιος μίλησε για το πρόβλημα στον προσαγωγό και τη συνέχεια των αγώνων του: «Από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς υπήρχε μια ενόχληση από παλαιότερο τραυματισμό στο πόδι, που με τη συνέχεια των προπονήσεων παρέμεινε. Κατά τη διάρκεια του διεθνούς τουρνουά στην Κεφαλλονιά η κατάσταση επιδεινώθηκε. Παρά τη θέληση μου να συνεχίσω, έπειτα από επικοινωνία με τον γιατρό μου, αποφασίσαμε την αποχώρηση μου από το τουρνουά και την ακύρωση της συμμετοχής μου στο διεθνές τουρνουά της Σλοβενίας, στις 9 Μαΐου.

Λυπάμαι πολύ για αυτή την εξέλιξη, αλλά με τη βοήθεια του γιατρού μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν, για την αποκατάσταση του προβλήματος ώστε να μπορέσω να συνεχίσω τον προσωπικό μου σχεδιασμό, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ