ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

World Series 2023: Χάλκινο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στη Σιγκαπούρη

World Series 2023: Χάλκινο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στη Σιγκαπούρη

Με το χάλκινο μετάλλιο, στα 50μ. ύπτιο με 56.44, επιστρέφει η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου από το Citi Para Swimming World Series, που διεξήχθη, στο OCBC Aquatic Centre στη Σιγκαπούρη.

Η Ελληνίδα Παραολυμπιονίκης ήταν 3η και στην ενοποιημένη κατηγορία στα 50μ. πρόσθιο (2:09.20) ενώ στα 100μ. ελεύθερο, αν και τερμάτισε 2η στη σειρά της (2:00.36), στην επίσης ενοποιημένη κατηγορία, δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Μετά το τέλος των αγώνων της ελληνικής συμμετοχής ο προπονητής της Σταματοπούλου και ομοσπονδιακός ανάπτυξης της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Μιχάλης Νικόπουλος δήλωσε: «Ο βασικός μας στόχος μας για την διοργάνωση ήταν καταρχάς να ολοκληρωθεί η διαδικασία του classification, που η Αλεξάνδρα πρέπει να περνάει κάθε 2 χρόνια. Επιπλέον ήταν μια σημαντική διοργάνωση, που συμμετέχουν κυρίως οι Κινέζες αθλήτριες, από τις βασικές μας αντιπάλους. Φυσικά και η κατάκτηση του μεταλλίου στην ενοποιημένη κατηγορία S1-5 στα 50μ ύπτιο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους από τη συμμετοχή μας».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.