ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Εκπληκτική πρωτοβουλία από το Basketaki

Εκπληκτική πρωτοβουλία από το Basketaki

Το γνωστό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Basketaki  προέβη σε μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία δημιουργώντας πρωτάθλημα για ΑμεΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο Βasketaki με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την δημιουργία του 1° Ερασιτεχνικου Πρωταθληματος Basketaki ΑμεΑ .

🏀 Απευθύνεται σε ομάδες και συλλόγους που συμμετέχουν αθλητές/τριες με Νοητική Αναπηρία καθώς και αθλητές/τρίες που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού.  

👉 Καλούμε οποιοδήποτε φορέα σχετίζεται με τον συγκεκριμένο πληθυσμό και επιθυμεί να συμμετάσχει στο Πρωταθλημα μας να δηλώσει συμμετοχή έως και 28/7 στο email : 

[email protected]

📍Το Πρωτάθλημα θα διαρκέσει  απο τον Σεπτέμβριο  μέχρι τον Μάιο και οι αγώνες θα διεξάγονται ανα 2 Σάββατα, στο Athens Sports Hall, στο Κολωνό.

✅ Η διοργάνωση θα παρέχει την βιντεοσκόπηση των αγώνων , διαιτησία και γραμματεία. Επιπλέον θα παρευρίσκεται και πιστοποιημενος υπεύθυνος για τις πρώτες βοήθειες. Οι αθλητές μετά το πέρας του αγώνα θα μπορούν να ζήσουν την απόλυτη  μπασκετική εμπειρία και εκτός γηπέδων με όλες τις extra υπηρεσίες που παρέχει το Basketaki ως το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Επιστημονικοί υπεύθυνοι: 

– Μπεκιάρης Παναγιώτης ( Ειδικός Παιδαγωγός)

– Φραγκογιάννης Διονύσης ( εργοθεραπευτής – προπονητής Καλαθοσφαίρισης). 

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.