fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: “Χάλκινος” ο Νίκος Παπαγγέλης στο Χάντσβιλ

Παγκόσμιο Κύπελλο: “Χάλκινος” ο Νίκος Παπαγγέλης στο Χάντσβιλ

Ο Νίκος Παπαγγελής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ, που φιλοξενήθηκε στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα (ΗΠΑ).

O 6ος Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, μετά την 6η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο του Όστεντ στο Βέλγιο στις αρχές του Μαΐου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα αντοχής της κλάσης C2, όπως ακριβώς είχει κάνει και τον Απρίλιο στο Μανιάνγκο της Ιταλίας.

O 6ος Παραολυμπιονίκης του Τόκιο, μετά την 6η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο του Όστεντ στο Βέλγιο στις αρχές του Μαΐου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα αντοχής της κλάσης C2, όπως ακριβώς είχει κάνει και τον Απρίλιο στο Μανιάνγκο της Ιταλίας. Τότε ο Έλληνα ποδηλάτης είχε βρεθεί μόλις τρία δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση.

Στον αγώνα του Χάντσβιλ, ο αγώνας ήταν 72,6 χιλιομέτρων και ο Παπαγγελής ήταν ένας από τους συμμετέχοντες, με όλους του κορυφαίους ποδηλάτες ΑμεΑ της της κατηγορίας C2 να ειναι παρόντες.

Ο Έλληνας ποδηλάτης ολοκλήρωσε σε 1:47:51 με τον Γάλλο Αλεξάντρ Λοτέ να κερδίζει με 1:44.22 και τον Βέλγο Εγούντ Βρομάτ να ακολουθεί σε 1:47:40.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ