fbpx

Piraeus Street Long Jump: Παρούσα και η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τον Κώστα Βέλτση

Piraeus Street Long Jump: Παρούσα και η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με τον Κώστα Βέλτση

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Κυριακή (4/6) θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών του άλματος εις μήκος, το Piraeus Street Long Jump. Ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους για το κορυφαίο γεγονός άλματος εις μήκος εκτός σταδίου.

Το Piraeus Street Long Jump έχει ήδη ενταχθεί στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος Ανδρών όσο και των Γυναικών.

Ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα που θα λάβουν μέρος εκτός του εκπληκτικού Μίλτου Τεντόγλου, του Σουηδού Thobias Montler (νικητής 1 Diamond League, αργυρό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα), του Σέρβου Strahinja Jovancevic (χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης), θα πάρει μέρος και ο Κωνσταντίνος Βέλτσης (Παραολυμπιονίκης, με ατομικό ρεκόρ: 6.82μ.).

Το πρόγραμμα

Το Piraeus Street Long Jump είναι ο πρώτος εκτός σταδίου αγώνας μήκους που θα γίνει στη χώρα μας την Κυριακή (4/6) στις 17:00 θα γίνει ο αγώνας των Γυναικών και στις 18:30, ο αγώνας των Ανδρών. Η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη στις 18:30 από το κανάλι MEGA.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα ΑμεΑ