ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η ETTU εισάγει στο καλεντάρι της το Europe Para U23 Challenge

Η ETTU εισάγει στο καλεντάρι της το Europe Para U23 Challenge

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έκανε γνωστό ότι εισάγει πρώτη φορά στο καλεντάρι της το Europe Para U23 Challenge, μία διοργάνωση για τους αθλητές με αναπηρίες μέχρι 23 ετών. Τόνισε ότι βρίσκεται σε διαδικασία για την εύρεση οικοδεσπότη του 1ου τουρνουά και με αυτή τη νέα σειρά τουρνουά έχει στόχο να ενθαρρύνει τη συμμετοχή νέων αθλητών με αναπηρία σε διεθνείς αγώνες. Σε πέντε ημέρες θα γίνει το τουρνουά θα περιλαμβάνει τρεις ημέρες προπόνησης και κατηγοριοποίηση παικτών, ακολουθούμενες από δύο ημέρες έντονου ανταγωνισμού. Ως χρονικό πλαίσιο για τη σημαντική αγωνιστική εκδήλωση έχει βάλει τα τέλη Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου 2023.

Η ETTU παρακαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους-μέλη να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη φιλοξενία της εκδήλωσης έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου και υπογραμμίζει ότι «το Europe Para U23 Challenge είναι μια αξιοσημείωτη ευκαιρία για την προώθηση της ένταξης και την ενδυνάμωση των νεαρών αθλητών με αναπηρία. Ανυπομονούμε να λάβουμε τις υποβολές σας και να βρούμε έναν άξιο οικοδεσπότη για αυτήν την πρωτοποριακή εκδήλωση. Μαζί, ας δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα για να λάμψουν αυτοί οι ταλαντούχοι αθλητές στη διεθνή σκηνή».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.