ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πανελλήνιο Τένις με αμαξίδιο: Με ωραίο θέαμα έκλεισε η “αυλαία” στα Ιωάννινα

Πανελλήνιο Τένις με αμαξίδιο: Με ωραίο θέαμα έκλεισε η “αυλαία” στα Ιωάννινα

Με τη βροχή να είναι η μεγάλη «πρωταγωνίστρια» των αγώνων έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τένις με αμαξίδιο, στα Ιωάννινα.

Οι αγώνες διακόπηκαν λόγω βροχής και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, με την τελευταία σήμερα (Σάββατο, 24/6) να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε κλειστό γήπεδο και όχι στα γήπεδα. που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

Οι αθλητές κατάφεραν και προσαρμόστηκαν στις δύσκολες συνθήκες και πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα, παρά τις διακοπές.

Αγωνιστικά στον τελικό του ατομικού επικράτησε ο Γιώργος Λαζαρίδης (Διαφοροζω) του Επαμεινώντα Σταμάτη (Ήφαιστος Πάτρας). Το βάθρο συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Διαλεκτοπουλος (Παναθηναϊκός).

Στα διπλά την 1η θέση πήραν οι Λαζαρίδης-Διαλεκτοπουλος, τη 2η θέση στο βάθρο κατέλαβαν οι Σταμάτης-Γιαννούδης και στην 3η θέση οι Γαστεράτος- Νικολόπουλος.

-Τις απονομές στους νικητές έκαναν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσσαλονίκης και χρυσή ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η αναπληρωτής ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Θωμαή Θεοδωρίδου και ο έφορος Αθλημάτων IWAS και μέλος ολομέλειας της ΕΠΕ, Παναγιώτης Καδδάς.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.