ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κωνσταντινίδης: «Δουλεύω πολύ, για να φέρω ακόμη μια διάκριση στην Ελλάδα»

Κωνσταντινίδης: «Δουλεύω πολύ, για να φέρω ακόμη μια διάκριση στην Ελλάδα»

Το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή πήρε ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, κατακτώντας το χάλκινο, στη σφαίρα f32. Με βολή στα 10.26μ. κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου ΑμεΑ.

Φανερά ευχαριστημένος, αλλά και ειλικρινής μετά την κατάκτηση του μεταλλίου σε ερώτηση ποιος είναι ο επόμενος στόχος: «Οι διακοπές» απάντησε, χωρίς να το σκεφθεί καθόλου.

Ο ρέκορντμαν Ευρώπης με 11.60μ. που το πέτυχε λίγους μήνες πριν σε ημερίδα στο Σχηματάρι, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για το μετάλλιο και τους αγώνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το μετάλλιο. Ήταν δύσκολος αγώνας, οι δύο Κινέζοι ήταν πολύ δυνατοί, αλλά και γενικά το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ υψηλό. Καλοί αθλητές, αλλά και πολλοί νεαροί σε ηλικία αθλητές που είναι πολύ καλοί. Ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σημαίνει πολλά. Και ένα χρόνο πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που είναι ο επόμενος στόχος μου. Δουλεύω πολύ, για να φέρω ακόμη μια διάκριση στην Ελλάδα και ίσως να είναι μεγαλύτερη».

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.