ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Στην υποδοχή του Τσαπατάκη και ο Γιώργος Μαυρωτάς

Στην υποδοχή του Τσαπατάκη και ο Γιώργος Μαυρωτάς

Περήφανος και ευτυχής για τη διατήρηση του παγκόσμιου τίτλου του στην παρά κολύμβηση επέστρεψε στην Ελλάδα από το Μάντσεστερ το βράδυ της Τρίτης 01/08 ο Αντώνης Τσαπατάκης. Γύρισε μία ημέρα μετά από το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB4 των ατόμων με αναπηρίες και δεν είδε μόνο τη στήριξη της ομοσπονδίας του και της κορυφαίας αθλητικής αρχής, αλλά και (εξίσου σημαντικό) την εκτίμηση του απλού κόσμου, ο οποίος τον συνεχάρη.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν στην υποδοχή και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, που φυσικά έχει και την ιδιαίτερη σχέση με τον υγρό στίβο λόγω της μεγάλης καριέρα του στο πόλο. Στην άφιξη του Τσαπατάκη ήταν και η πρόεδρος της ΕΟΑΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Ο 35χρονος Παραολυμπιονίκης από τα Χανιά έδωσε συνέχεια στην Αγγλία στην πρωτιά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2022 στην Πορτογαλία, ενώ συνολικά πήρε το 6ο του μετάλλιο στον θεσμό. Έχουν προηγηθεί ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.