ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Παρά-Κολύμβησης: Εκτός τελικών οι διεθνείς μας στην τελευταία μέρα των αγώνων

Παγκόσμιο Παρά-Κολύμβησης: Εκτός τελικών οι διεθνείς μας στην τελευταία μέρα των αγώνων

Με την συμμετοχή 5 κολυμβητών και κολυμβητηρίων ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Κολύμβησης, που ρίχνει την αυλαία του απόψε το βράδυ στο Μάντσεστερ.

Η Μαρία Φανουρια Τζιβελέκη με 1:41:42 κατετάγη έκτη στην πρώτη προκριματική σειρά των 100μ. ελεύθερο S5, καταλαμβάνοντας, η νεαρή μας πρωταθλήτρια (μόλις 13 ετών) συνολικά την δωδέκατη θέση στο αγώνισμα.

Η έτερη νέα της αποστολής, η δεκαεπτάχρονη Εύα Χαζίζι από την πλευρά της, στην δική της σειρά των 100μ. ελεύθερο S3 ήταν επίσης έκτη στην δεύτερη προκριματική σειρά με 4:16:44, καταλαμβάνοντας συνολικά και αυτή την δωδέκατη θέση στο αγώνισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις συμμετέχουσες η Χαζίζι ήταν η μία εκ των μόλις δύο αθλητριών (η δεύτερη η Σουλεϊμάνοβα από το Αζερμπαϊτζάν) η οποία είναι κατηγορία S2.

Ο Γιάννης Κωστάκης στα 100μ. ελεύθερο S3 κατετάγη πέμπτος στην δεύτερη προκριματική σειρά με 2:08:87, χάνοντας για μια θέση την είσοδο του στον τελικό (κατέλαβε συνολικά την ένατη θέση στο αγώνισμα) ενώ ο Αλέξανδρος Λεργιός στα 100 ελεύθερο S5 κατετάγη έκτος στην πρώτη προκριματική σειρά με 1:21:69 και συνολικά στην ενδέκατη θέση στο αγώνισμα.

Η Έφη Γκουλή από την πλευρά της στο αγώνισμα που άνοιξε την τελευταία μέρα των αγώνων, τα 50μ. πρόσθιο SB8 και στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος ήταν άκυρη. Η Ελληνική αποστολή κατέθεσε για ακόμα μια φορά ένσταση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.