ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο άρσης βαρών σε πάγκο: Επέστρεψε η ελληνική αποστολή με δύο χάλκινα μετάλλια

Παγκόσμιο άρσης βαρών σε πάγκο: Επέστρεψε η ελληνική αποστολή με δύο χάλκινα μετάλλια

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψε στην Ελλάδα η “γαλανόλευκη” αποστολή από το Ντουμπάι, όπου συμμετείχαν πέντε αρσιβαρίστες μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων (22-30/8).

Ο “χάλκινος” στην κατηγορία legend τόσο στην best, όσο και στο σύνολο στα (-72κ.), Γκρεμισλάβ Μωυσιάδης, ο 5ος στο σύνολο και 10ος στην καλύτερη προσπάθεια Δημήτρης Μπακοχρήστος, καθώς και ο προπονητής του, Χρήστος Τριφυλλης.

Ο 4ος στα -59κ., στην καλύτερη προσπάθεια (best) Πασχάλης Κουλούμογλου, που παρά το νέο πανελλήνιο ρεκόρ, που σημείωσε με 188κ. (παλαιό δικό του 184κ.) έχασε το μετάλλιο, για ένα κιλό(!) προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και τους υποδέχθηκε η Ταμίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ελένη Καλογεροπούλου.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στέφανος Φασιάς υποδέχθηκε τον “χάλκινο” στο σύνολο των +107κ. Αναστάσιο Μπάο (13ος στην best με την καλύτερή του επίδοση 203κ.), αλλά και τον 11ο στα -49κ. Γρηγόρη Μοσχοβίδη καθώς και τον προπονητή Γιώργο Ιωαννίδη και τον βοηθό του, Αναστάσιο Τσιακμάκη.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.