ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο – Βελιγράδι: Συνεχίζεται η διεκδίκηση θέσεων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Παγκόσμιο – Βελιγράδι: Συνεχίζεται η διεκδίκηση θέσεων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Όλο και περισσότερες γίνονται οι ομάδες που παίρνουν την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες μέσω του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 Στο Βελιγράδι της Σερβίας έξι εισιτήρια ήταν διαθέσιμα σε τρεις κατηγορίες την 3η ημέρα δράσης με τα δύο από αυτά να πηγαίνουν στο PR1 γυναικών. Στην πρώτη σειρά νικήτρια αναδείχθηκε η Ισραηλινή Μόραν Σάμουελ ενώ η κάτοχος του Παραολυμπιακού τίτλου, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Μπίργκιτ Σκαρστάιν νίκησε στη δεύτερη σειρά.

 Στα μεικτά διπλά PR2 Στίβεν ΜακΓκάουαν και Κέιτι Ο’Μπράιεν από την Ιρλανδία νίκησαν στην πρώτη σειρά ενώ στη δεύτερη την πρωτιά πήρε η κάτοχος του Παραολυμπιακού τίτλου Λόρεν Ρόουλς που έχει νέο συναθλητή τον Γκρεγκ Στίβενσον μετά την απόσυρση του Λόρενς Ουάιτλι.

Στην PR3 η Αυστραλία των Σουζάν Λούτσε, Τζέσικα Γκάλαχερ, Χάρισον Νίκολς και Τόμας Μπερθουίστλ μαζί με την Τίσαν Κο πήραν τη νίκη και την πρόκριση με την Κίνα να παίρνει το άλλο εισιτήριο με τη δεύτερη θέση.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.