ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Παρά-Τριάθλου: Στην Ισπανία οι Λιγνός και Σουβατζόγλου

Παγκόσμιο Παρά-Τριάθλου: Στην Ισπανία οι Λιγνός και Σουβατζόγλου

Αναχωρούν αύριο Τετάρτη (20/9) για την Ποντεβέδρα της Ισπανίας οι Γεράσιμος Λιγνός (PTVI3) με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου και συνοδό τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Άρη Μαυρόπουλο, για να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά Τριάθλου (23-24/9).

Αυτός θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, και ο Γεράσιμος Λιγνός (με guide τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου), θα αγωνιστεί ανάμεσα στους “16” καλύτερους παρατριαθλητές του κόσμου στην κατηγορία τους (PTVI3).

Στόχος φυσικά είναι η διεκδίκηση ενός καλού πλασαρίσματος, το οποίο θα τον οδηγήσει στους πολύτιμους βαθμούς για το κυνήγι της πρόκρισης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η διαδρομή περιλαμβάνει ένα γύρο, 750μ.κολύμβηση στο ποτάμι, στη συνέχεια 20χλμ. με ποδήλατο (4 γύροι) με μια ήπια ανάβαση στη μεγάλη ευθεία. Από τη δεύτερη μετάβαση, υπάρχουν μετέπειτα 3 γύροι των 1,66 χλμ. τρεξίματος, επίπεδης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό.

Τελευταία άρθρα Αμεα

Video Αμεα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.